Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "KappsÀck full med pengar" by Staffan Bruun * Book PDF Kindle ePub Free

KappsÀck full med pengar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: KappsĂ€ck full med pengar
  • Author : Staffan Bruun
  • Release Date : January 23, 2020
  • Genre: British Detectives,Books,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 581 KB

Description

Antonio Sallinen har precis klivit av flyget pÄ Helsingfors-Vanda flygplats. Han mÀrker, till sin stora förtret, att han har fÄtt med sig fel resvÀska. NÀr han öppnar vÀskan rinner dock all tidigare irritation av honom. IstÀllet stirrar en miljon euro honom rÀtt i ansiktet. NÄgonstans i bakhuvudet förstÄr han att fyndet kommer att fÄ stora konsekvenser. Ganska snart inser han ocksÄ att nÄgon, nÄgonstans mÄste sakna pengarna. Men vad kan han göra Ät det? Man lÀmnar faktiskt inte tillbaka en miljon euro bara sÄdÀr...
Det dröjer inte lÀnge förrÀn en snarlik katt och rÄtta-jakt tar sin början och det visar sig att vissa Àr beredda att göra precis vad som helst för att fÄ tag pÄ pengarna.
Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, Àr en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för bÄde Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, bÄda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterÀr författare har han bland annat skrivit en rad populÀra deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.


Free PDF Download "KappsÀck full med pengar" Online ePub Kindle